Logo Astra
Mooie badkamers
voor de juiste prijs!

Ontwerp uw nieuwe badkamer zelf in 3D

Beoordeling Baden+ Badkamers
13 beoordelingen
Bekijk alle beoordelingen
Bekijk alle beoordelingen
8.910
13Baden+

Facebook Astra Sanitair & Tegels

Badkamers regio Woerden

Badkamers regio Woerden

Badkamers regio Woerden

Astra Sanitair & Tegels, dé badkamerspecialist in regio Woerden

Heeft u plannen om een nieuwe badkamer te realiseren in uw huidige woning in Woerden, Gouda, Utrecht of omgeving? Kom langs in onze showroom in Woerden en laat u inspireren. De badkameradviseurs van Astra Sanitair & Tegels adviseren u graag op het gebied van product- en materiaalkeuze voor uw complete badkamer. Of u nu van een moderne badkamer houdt of dat uw voorkeur uitgaat naar een Lifetime badkamer, of het nu om een kleine badkamer of om een grote wellness badkamer gaat. Bij Astra Sanitair in Woerden bent u aan het juiste adres.

Badkamer installatie in Gouda, Woerden, Utrecht en omgeving

Bij de aanschaf van een nieuwe badkamer komt veel kijken. Graag nemen wij bij Astra Sanitair alle zorgen uit handen. Indien gewenst maken wij een badkamerontwerp op maat voor u, wij adviseren u op het gebied van sanitair en tegels en ons ervaren installatieteam zorgt dat de complete badkamer met grote zorg en oog voor detail bij u wordt geïnstalleerd.

Badkameradvies in een persoonlijk gesprek

Er zijn tal van mogelijkheden in de badkamer. Gaat u voor een douche, een ligbad, of misschien een combinatie? Wilt u een toilet op de badkamer? En kiest u dan voor een randloos toilet of een douchewc van Geberit? Een badkamer kopen doet u niet zomaar en daar gaat een heel traject aan vooraf. De badkameradviseurs van Astra Sanitair maken graag in een persoonlijk gesprek de mogelijkheden inzichtelijk en zetten uw wensen op een rij. Zo weten wij zeker dat wij uw droombadkamer werkelijkheid kunnen laten worden. Maak direct een afspraak voor uitgebreid advies.

Direct contact opnemen