Logo Astra
Mooie badkamers
voor de juiste prijs!

Ontwerp uw nieuwe badkamer zelf in 3D

Beoordeling Baden+ Badkamers
13 beoordelingen
Bekijk alle beoordelingen
Bekijk alle beoordelingen
8.910
13Baden+

Klik hier voor het badkamer inspiratie boek van Baden+

Facebook Astra Sanitair & Tegels

Kranen

badkamerkranen

Kranen
Ambience_EÇngreeps_wandwastafelmengkraan_met_plaat_Wall.jpg
aap74025.jpg
Allure_Brilliant_Sfeer2.jpg
starck_260_ewt_teilmilieu_ehm_wasser_an_kopie.jpg
Hotbath_Bloke_004.jpg
Ideal_Standard_ct_ambient_2.jpg
Hotbath_IBS_3.jpg
Hotbath_Chap_005.jpg
hac00098_21cm_kopie.jpg
14010907_GroheInterview4.jpg

De blikvanger van de badkamer. Technisch vernuft met architectonisch lijnspel. De badkamerkraan in de badkamer heeft niet uitsluitend een praktische betekenis. Naast uiteraard het functioneren als waterpunt, voert met name de badkamer kraan de persoonlijke stijlvoorkeur van de gebruiker door in de badkamer. Trendy badkamerkranen zijn óf rond en vloeiend óf juist strak en kubistisch. Wat materialen betreft blijft chroom koploper, een kleinere groep heeft de voorkeur voor roestvast staal. Maar hedentendage is de keuze badkamerkranen groter: zwart, wit, matchroom, verguld, platina en of combinaties ervan. Niets gaat de ware stijlpurist te ver…

Groot assortiment badkamerkranen

Mengkranen, draaiknopkranen, thermostaatkranen en infraroodkranen maken deel uit van een veelomvattend assortiment badkamerkranen.

Duurzame badkamerkranen

Water- en energiebesparende badkamerkranen zijn een hot-thema. Moderne badkamerkranen zijn steeds vaker uitgevoerd met een doorstroombegrenzer en/of temperatuurbegrenzer die beschermt tegen mogelijke verbranding bij gebruik van een te hoge watertemperatuur. Ook wordt bij sommige badkamerkranen de koudwateraanvoer gebruikt om het kraanhuis te koelen. Je bezeren aan een (te)warme badkamerkraan is hierdoor niet meer mogelijk.

Het summum op kraangebied

Tenslotte het summum op kranengebied, de inbouwkraan. Alle techniek van een badkamerkraan wordt in de wand weggewerkt. Alleen een decoratieve afdekplaat en bedieningsknoppen blijven zichtbaar. Deze badkamerkranen zijn modulair van opbouw, van een eenvoudige badkamerkraan met handouche naar een gecombineerde hoofd-, zijdouche en handdouche. TIP: let wel op de capaciteit van de warmwatervoorziening. Uw vakman kan kijken of deze volstaat voor al uw wensen.

Direct contact opnemen