Logo Astra
Mooie badkamers
voor de juiste prijs!

Ontwerp uw nieuwe badkamer zelf in 3D

Beoordeling Baden+ Badkamers
13 beoordelingen
Bekijk alle beoordelingen
Bekijk alle beoordelingen
8.910
13Baden+

Facebook Astra Sanitair & Tegels

Astra Badkamers & Tegels I Over ons

Astra Badkamers & Tegels I Over ons

Astra Badkamers & Tegels I Over ons

Astra Badkamers & Tegels is dé badkamerspecialist in regio Woerden

In de ruime showroom van Astra Badkamers en Tegels willen wij u graag inspireren met de laatste trends en de nieuwste innovaties. Bij Astra Badkamers & Tegels bent u aan het juiste adres voor een nieuwe badkamer, een compleet toilet en/of een nieuwe tegelvloer in uw woning. Of het nu om een grote of een kleine klus gaat Astra Badkamers & Tegels ontzorgt u van A tot Z. Met een team specialisten zorgen wij er voor dat het project bij u thuis tot in de uiterste puntjes wordt geregeld.

Uw totaalinstallateur

Astra Badkamers & Tegels helpt u ook graag op het gebied van installatiewerkzaamheden, loodgieterswerk, installatie en onderhoud van verwarming en CV-ketels. Kortom, de allround specialist voor de werkzaamheden bij u in huis.

De specialist bij u thuis

Wij komen graag bij u thuis voor een persoonlijk gesprek. Onze badkameradviseur kan dan direct uw persoonlijke situatie bekijken en gedegen advies geven. Ook onze installateurs en montage team werken in de wijde omgeving van o.a. Nieuwerkerk aan de IJssel, Gouda, Woerden, Bodegraven, Linschoten, Harmelen en Maarssen. Maak direct een afspraak via onderstaande button.

Direct contact opnemen